2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 04. 15.

Témák:

– Hétfőn kinyitnak az óvodák és az általános iskolák, de egyelőre csak az alsó tagozatosokat várják a tanárok, a felsősök május 10-éig otthon maradnak. Az intézményekben teljes körű fertőtlenítés előzi meg a nyitást.

– Békéscsabán csökkent a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja, így a következő napokban jó eséllyel kevesebb lesz a beteg. Csütörtökön a korábbi napokhoz hasonlóan alakult az új fertőzöttek száma Békés megyében, egy nap alatt 136 új esetet regisztráltak.

– Kiváltották a légkábelt az Airbus üzem területén – írta közösségi oldalán Görgényi Ernő polgármester.

– Idén online konferencián rendezték meg a bűnmegelőzés napját a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei. A 75 Békés megyei település 35 egységét sikerült megszólítani civil szervezetek segítségével elsősorban az online világ veszélyeivel kapcsolatban.

– 24 óra alatt több, mint 1000-en tekintették meg a PowerBeat ütőegyüttes új videóját az egyik videó feltöltő oldalon. Egy olyan dalt választottak, melyhez nem kellett próbálniuk. Külön, csatornánként játszották fel a dalt, majd szabadtéren forgatták le a klipet.

– Öt határsértő rejtőzködött egy Gyulánál belépésre jelentkező kamion rakterében. A rendőrök a jármű átvizsgálásakor megtalálták őket, és a román hatóság eljárást indított ellenük.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …