2022. szeptember 25., vasárnap
FONTOS

Két idős nőt bántalmazott egy férfi Dombiratoson

Mindkettőjüktől pénzt követelt, egyiküket egy késsel is megsebesítette. A rendőrök a rablással gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte és a büntetőeljárás iratait továbbította az ügyészségre.

Dombiratoson, 2021. április 13-án 17 óra 45 perc körül egy férfi bement egy házba és az ott lakó 78 éves nőtől pénzt követelt. A nő nem akart adni neki, ezért bántalmazta őt. A megfélemlített idős asszony végül mégis adott neki pénzt, ekkor azonban a férfi a bankkártyáját is elvette tőle. Ezután a nő ki tudott menekülni a házból, rázárta a támadójára az ajtót és a szomszédjához, egy 75 éves nőhöz ment át segítséget kérni. Miközben hívták a rendőrséget, a férfi kiszabadult és a kirabolt nő után indult. Őt és a segítőjét is bántalmazta, tőle is pénzt követelt, majd felkapott az asztalról egy konyhakést és megvágta a 75 éves nő lábát. A rendőrök rövid időn belül megérkeztek a helyszínre, ahol elfogták a 34 éves dombiratosi férfit. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene. A bántalmazott nők közül az egyik súlyos, míg a másik könnyű sérülést szenvedett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban továbbították a Battonyai Járási Ügyészségre.

Nézze meg ezt is:

Emberkereskedelem miatt intézkedtek a rendőrök

A Békés megyei rendőrség vádemelést javasol egy nő és két férfi ellen. Közülük ketten prostitúciós …