2022. augusztus 11., csütörtök
FONTOS

Ittas sofőr akart terményt lopni Gyulán

a kép illusztráció

Gyulán ittas járművezetés gyanúja, Békéscsabán engedély nélküli vezetés, Battonyán közokirat-hamisítás miatt történt rendőri intézkedés.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. szeptember 6-án 19 óra 30 perc körül Gyula külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök a 60 éves férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett tulajdon elleni szabálysértés miatt is eljárás indult ellene, mert amikor a rendőrök megállították, éppen egy termőföldről akart kukoricát és napraforgót lopni.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2021. szeptember 6-án szabálysértési őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. Az 53 éves férfi személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs jogosítványa. A rendőrök 15 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Temető soron igazoltatták, onnan állították elő. A rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A battonyai közúti határátkelőhelyen 2021. szeptember 6-án 11 óra 45 perc körül személygépkocsival kilépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi. Az ellenőrzéskor a rendőrök megállapították, hogy a jármű forgalmi engedélyét meghamisították. A 42 éves férfi ellen közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak a nyomozók.

Nézze meg ezt is:

Toborozzák a határvadászokat Békés megyében is

Jelentős migrációs nyomás nehezedik a déli határszakaszra, ezért a készenléti rendőrségen belül létrehoztak egy határvadász …