2024. június 18., kedd
FONTOS

Két rendőr kapott jutalmat

A hagyománynak megfelelően idén is elismerésben és jutalomban részesített két közlekedésrendészeti szakterületen, Békés megyében dolgozó rendőrt a Magyar Autóklub Dél-Alföldi Regionális Szervezete.

Az ünnepélyes díjátadás 2021. december 30-án 10 órakor kezdődött Békéscsaba főterén, a városháza előtt, ahol Szikszai István, az Autóklub Békés megyei címzetes elnöke és Hugyecz György, a segélyszolgálat munkatársa gratulált a rendőröknek.

Megköszönték a közlekedésbiztonság javítása és a balesetek megelőzése érdekében végzett munkájukat, majd átadták nekik a jutalmakat.

Az egyik elismerésben részesült Mészár Róbert a Szeghalmi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának helyszínelő és balesetvizsgálója. A főtörzsőrmester több mint 12 éve rendőr és 2014 óta baleset-helyszínelőként dolgozik, így folyamatosan szembesül azzal, milyen szerencsétlenségekhez, tragédiákhoz vezet a szabálytalanság.

A másik jutalmazott, Benczik Romulus r. törzsőrmester, aki pályakezdőként a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, majd a Készenléti Rendőrségen szolgált, és két éve a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának járőrvezetője. Kollégáival minden nap azon dolgoznak, hogy minél több szabálytalankodót kiszűrjenek a forgalomból és minél kevesebb baleset történjen, kevesebben sérüljenek meg, veszítsék életüket az utakon.

Mindketten kivételes elhivatottsággal, hozzáértéssel és nagy szorgalommal végzik munkájukat.

Nézze meg ezt is:

Emberölés Mezőberényben

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. június 7-én fél 12 előtt néhány perccel érkezett …