2024. április 26., péntek
FONTOS

Két osztály 33 karácsonyis diákjára tűztek fel a szalagot

Két osztály 33 karácsonyis diákjára tűztek fel a szalagot péntek délután, a zeneiskolában. Kovács Péter plébános az eseményen elmondta, Isten időt adott a diákoknak, hogy a beléjük oltott képességeket kibontsák, és az idő függvényében egyre gazdagabbak legyenek értelemben, tudásban és lelkületben.

Kiss Tamásné önkormányzati képviselő köszöntő beszédében kiemelte, szeptember elején még minden végzős diák javában tervezte a tanévet, hiszen ez az év izgalmakat rejtegetett számukra.

Pápai Attila evangélikus lelkipásztor a szalagavatón kiemelte, a diákok előtt álló utolsó középiskolai év hátralévő részében affelé a cél felé igyekezzenek, melyben megelégedést, örömöt, az élet beteljesedését látják.

Bengery Zsoltné igazgató kiemelte, a szalag jelzi, hogy a diákok középiskolás évei a célegyenesbe értek. Az ünnepséget követően büszkén viselhetik az iskola jelvényét körülölelő kék szalagot, az identitás jelképét, az elválás szimbólumát, amely egyúttal az összetartozást is jelzi, hogy a Karácsonyi János Katolikus Gimnáziumhoz tartoznak. Ahhoz az iskolához, melynek a múltja 130 évvel ezelőtt kezdődött, és már három évtized is eltelt az 1992-es újraindulás óta.

A végzős maturandusok számára a következő hónapok az érettségire való felkészüléssel telnek majd.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …