2024. február 24., szombat
FONTOS

Három baleset három óra alatt

 

Békés vármegyében ma reggel három óra alatt nyolc közlekedési baleset történt, az egyikben egy férfi súlyosan megsérült. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy az útviszonyoknak megfelelően vezessenek!

Egymás után történtek a közlekedési balesetek 2023. január 31-én reggel Békés vármegyében.

A Kaszaper és Mezőkovácsháza közötti úton 5 óra 15 perc körül egy személygépkocsi megcsúszott az úton és fának csapódott. A jármű vezetője súlyos sérülést, csonttörést szenvedett.

Mezőkovácsháza közelében, illetve Mezőberényben, a Vásártér utca és a Vasút utca kereszteződésében szinte egy időben, 7 óra után néhány perccel autók sodródtak le az útról. A járművezetőknek az elsődleges információk szerint szerencséjük volt, nem sérültek meg.

Gyula külterületén, a 44-es számú főúton, a Jánoszugi felüljárón 7 óra 15 perc körül egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. Ezzel egyidőben ugyanott még két ilyen anyagi káros baleset történt.

Nem sokkal később, 7 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Kazinczy utcában és a Szarvasi úton a nem megfelelő követési távolság miatt ütköztek autók az előttük haladó járműnek.

A balesetek megelőzése érdekében a rendőrség kéri, hogy mindenki az útviszonyoknak és a látási viszonyoknak megfelelően vezessen!

Ne hajtsanak gyorsan, tartsanak nagyobb követési távolságot, kerüljék a hirtelen irányváltoztatást!

Előfordulhat, hogy nem látják vizesnek, jegesnek az utat, de foltokban csúszós lehet. Számítsanak erre, legyenek körültekintőek!

Nézze meg ezt is:

Lopás Gyulán, kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény Vésztőn és Szeghalmon

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. február 16-án lopás miatt büntetőeljárást indított egy gyulai férfi ellen, mert …