2024. április 26., péntek
FONTOS

Baleset Gyulán, Békéscsabán, Szarvason

Békés vármegyében 2023. március 23-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Damjanich utcában 6 óra 30 perc körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Lorántffy utca és a Károlyi Mihály utca kereszteződésében egy elektromos rollerrel közlekedő nő nem adott elsőbbséget egy autósnak. Összeütköztek és a nő könnyebben megsérült.

Gyulán, a Szabadkai út és a Szent István utca kereszteződésében 17 óra 30 perc körül, szintén elsőbbségadás elmulasztása miatt kerékpáros személygépkocsival ütközött, a biciklis nő súlyos sérüléssel került kórházba.

Szarvason, a Zrínyi utcán 18 óra 45 perc körül személygépkocsi érintőlegesen ütközött egy kerékpárossal, a biciklis fiatalember könnyebben megsérült.

Mezőberényben, egy lakóház udvaráról 2023. március 21-e és 23-a között elloptak négy alufelnit a rájuk szerelt gumiabroncsokkal együtt. A történtekről érkezett bejelentés után a rendőrök rövid idő alatt azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves mezőberényi férfit. A felniket lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak.

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …