2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Békéscsabán és Gyulaváriban várja az érdeklődőket a rendőrség toborzó csoportja

Békés vármegyében a rendőrség ezen a héten is folytatja a toborzást. Békéscsabán, a Csaba Centerben két napon működik majd olyan információs pont, ahol az érdeklődők feltehetik a jelentkezés feltételeivel, az oktatással és a hivatásos szolgálattal kapcsolatos kérdéseiket.

A toborzó csoport munkatársai 2023. június 20-án, kedden 16 órától 18 óráig, 2023. június 23-án, pénteken pedig 10 és 12 óra között a bevásárlóközpont földszintjén állnak az őket felkeresők rendelkezésére.

A hétvégén, 2023. június 25-én 10 óra és 14 óra között pedig Gyulaváriban, a Kastélynapokon vesznek részt és válaszolnak a hivatásos szolgálat iránt érdeklődők kérdéseire. Az információk mellett jelentkezési egységcsomagokkal várják mindazokat, akik tervezik, hogy a rendőri hivatást választják. A képzésekről szóló tájékoztatók megtalálhatóak a rendőrség honlapján is.

Emellett a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán is fogadják az érdeklődők telefonhívásait.

A 66/523-700-as telefonszám munkaidőben hívható, illetve szintén munkaidőben személyesen is lehet tájékoztatást kérni a főkapitányságon, Békéscsabán, a Bartók Béla út 1-3. szám alatt.

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …