2024. május 26., vasárnap
FONTOS

Baleset, garázdaság, ittas vezetés Békésben

Összeverekedett egymással két fiatal 2023. június 19-én 22 óra 50 perc körül Békéscsabán, az Árpád Fejedelem téren. A 17 és 18 éves fiúk kölcsönösen bántalmazták egymást, egyikük könnyebben megsérült. A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt büntetőeljárást indított ellenük.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya 2023. június 20-án őrizetbe vett két férfit. Egyikük mezőberényi, a másik férfi pedig köröstarcsai, és mindketten kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsíthatóak.

Két bolgár állampolgárságú kamionvezetővel szemben is intézkedtek ittas járművezetés miatt a rendőrök 2023. június 19-én. Mindkét férfit 4 óra 20 perckor állították meg az M44-es gyorsforgalmi úton, Szarvas közelében. Mindkettejük esetében pozitív lett a helyszíni légalkoholmérés eredménye, ezért előállították őket a Szarvasi Rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök mindkét férfi vezetői engedélyét elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2023. június 19-én 15 óra 40 perc körül Békésen a Szarvasi út és a Verseny utca kereszteződésében. Egy személyautó vezetője a jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbéget egy neki jobbról érkező segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak és összeütköztek. A motoros elesett és könnyebben megsérült.

Nézze meg ezt is:

Gyalogátkelőhelyen ütött el lányt egy autós Békéscsabán

  A férfi nem állt meg, elhajtott. Négyen utaztak vele, a nők először nem értették, …