2024. április 29., hétfő
FONTOS

Baleset Szarvason, Orosházán és Köröstarcsán, lopás Dombegyházon

 

Békés vármegyében 2023. június 28-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szarvason, a Kazinczy Ferenc és a Jókai Mór utcák kereszteződésében 12 óra után néhány perccel egy balra kanyarodó személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy egyenesen haladó autónak. Az utóbbi kocsit vezető férfi el akarta kerülni az ütközést, elkormányozta a járművét, de eközben elsodort egy forgalmi ok miatt álló kerékpárost. A nő, aki a biciklije mellett állt, amikor baleset érte, könnyű sérülést szenvedett.

Orosházán, a Csizmadia Sándor utca és a Szőlő körút kereszteződésében 16 óra 15 perc körül, szintén elsőbbségadás elmulasztása miatt személygépkocsi kerékpárúton közlekedő kerékpárost ütött el. A biciklis férfi könnyebben megsérült.

Köröstarcsán, a Deák Ferenc utcában 2023. június 28-án 22 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi egy kapubejáróban parkoló autónak ütközött, majd a vezetője nem állt meg, hanem továbbhajtott. A Dózsa György utcára kanyarodott, ahol letért az útról és fának ütközött. A nő, aki egyedül volt az kocsiban, nem sérült meg, de az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság Kevermesi Rendőrőrsére 2023. június 28-án érkezett bejelentés arról, hogy az elmúlt három hétben Dombegyházon ellopták egy lakatlan ház nagykapuját, három ablakát és ereszcsatornáját. A rendőrök néhány óra alatt azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 31 éves dombegyházi férfit. Kutatást tartottak nála, és megtalálták a lopott dolgokat, így azok visszakerülhetnek a tulajdonoshoz. A férfi ellen büntetőeljárás indul.

 

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …