2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Két baleset, őrizetbe vétel és lopás Békés vármegyében

Békés vármegyében 2023. július 4-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsaba külterületén 10 óra körül egy személygépkocsi vezetője fékezett, mert le akart kanyarodni balra, de ekkor a mögötte érkező autós, aki nem tartott kellő követési távolságot, nekiment. A második autó árokba csapódott, a vezetője nem sérült meg. A kanyarodni készülő kocsit vezető férfi könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, az Orosházi út és a Táncsics utca kereszteződésében 13 óra körül személygépkocsi kerékpárost ütött el, a kerékpáros könnyebben megsérült.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2023. július 4-én szabálysértési őrizetbe vett egy gyomaendrődi férfit, mert személygépkocsit vezetett úgy, hogy nincs jogosítványa. A rendőrök Gyomaendrődön, a Juhász Gyula utcán igazoltatták, onnan állították elő. Az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra 2023. július 4-én délután érkezett bejelentés arról, hogy Kevermesen, egy ház udvaráról elloptak egy fűnyírót. A rendőrök rövid időn belül előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit és lefoglalták a fűnyírót, ami így visszakerül a tulajdonosához.

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …