2024. május 4., szombat
FONTOS

Vasárnap veszik birtokba a vendégek a felújított szárnyat a Hunguest Gyulában

Június elsejével névváltás történt az Erkel Hotelben. Boros Zoltán igazgató kiemelte, Magyarország és Közép-Európa legnagyobb szállodaláncának brandjét ezáltal megkapta a gyulai szálloda is.

Ezzel egyidejűleg új elnevezést kapott a Hunyadi terem is.

Az igazgató hangsúlyozta, elkezdődött a főszezon, ez látható a szállodába érkező vendégek számán is. Kezdetét vették a klasszikus nyaralások, így egész nyáron magas foglaltsága van Gyula legnagyobb szálláshelyének. Fordulóponthoz ért a szálloda, hiszen vasárnap adják vissza a vendégeknek a már felújított Munkácsy szárnyat.

Boros Zoltán kiemelte, a Dürerhez hasonlóan a Munkácsy szárny esetében is négy csillagos besorolásra pályáznak. Hamarosan a minősítési eljárás is megkezdődik. Ezzel összességében 308 szobássá bővül a Hunguest Gyula. Amint mindkét szárny négycsillagos besorolást kap, azzal az ország legnagyobb vidéki wellness szállodájává válik, amely Gyula életében is mérföldkőnek számít.

Július 11-én megkezdődik a szerb-magyar rendezésű U17-es röplabda leány Európa-bajnokság Békéscsabán. A gyulai szálloda lesz a hivatalos szálláshelye, felújított Munkácsy szárnyat pedig első vendégként a sportolók, és a velük érkező stábtagok fogják belakni.

 

Nézze meg ezt is:

Több épület felújítását jelentette be Soltész Miklós Gyulán

15 millió forintot biztosít a Kossuth téren található Szentháromság kápolna tornyának műemléki felújításához a Miniszterelnökség …