2024. május 25., szombat
FONTOS

Baleset és súlyos testi sértés Békéscsabán, elfogások Orosházán

Békéscsabán, a Tompa utca és a Bessenyei utca kereszteződésében 2023. július 6-án 15 óra körül az elsőbbségi szabályok megsértése miatt összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó utasa, egy 14 éves fiú könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Csanádapácai úton 2023. július 6-án kora délután egy közlekedési helyzet miatt félreértés alakult ki két autós között, ami tettlegességig fajult. Amikor eljutottak a Madách utcára, egyikük feltartóztatta és kérdőre vonta a másikat, megütötte és betörte a kocsija egyik üvegét is. A bántalmazott férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az erőszakosan fellépő férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Körözött férfit és nőt fogtak el 2023. július 6-án az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei. A 20 éves orosházi férfi ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert jármű önkényes elvétele bűntett miatt eljárás folyik ellene. A férfit a rendőrkapitányság őrizetbe vette. A 38 éves orosházi nőt pedig a Komáromi Rendőrkapitányság körözte lopás miatt, őt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy férfinél 2023. július 6-án, Mezőberényben. A 22 éves fiatalember autóval volt, a vasútállomás előtt igazoltatták. Az övtáskájában, egy műanyag tárolóban volt az alufóliába csomagolt por, amelyet a rendőrök lefoglaltak. A férfi ellen a Békési Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Nézze meg ezt is:

Gyalogátkelőhelyen ütött el lányt egy autós Békéscsabán

  A férfi nem állt meg, elhajtott. Négyen utaztak vele, a nők először nem értették, …