2024. május 28., kedd
FONTOS

Baleset Gyulán, Orosházán és Békéscsabán

Békés vármegyében 2023. július 14-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosháza külterületén, 10 óra után 10 perccel tehergépkocsi kisteherautóval ütközött, az utóbbi jármű vezetője súlyosan megsérült.

Szintén Orosházán, a Rákóczi utcán 15 óra 25 perckor egy motoros későn vette észre, hogy előtte egy zebránál forgalmi okból megállt egy személygépkocsi. A férfi vészfékezett, elesett és könnyebben megsérült.

Egy órával később Békéscsabán, a Corvin utcai kerékpárúton elvesztette az egyensúlyát, elesett és súlyosan megsérült egy elektromos rolleres.

Gyulán, a Dobay utcán pedig 19 óra 30 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő nő szenvedett balesetet, egy kanyarban elesett és súlyos sérülést szenvedett.

Másnap további két személyi sérüléses balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

Gyula külterületén, a 44-es főúton 6 óra 15 perc körül egy személygépkocsi az előtte haladó mopedautónak ütközött. A mopedautó árokba borult, a vezetője súlyosan megsérült.

Orosháza külterüleprtén, a Singer dűlőn 12 óra 30 perc körül elesett egy kerékpáros gyermek. Az édesanyja, aki mögötte biciklizett, nem tudott megállni, nekiment és ő is elesett. A balesetben a 12 éves lány könnyű sérüléseket szenvedett, édesanyja nem sérült meg.

Nézze meg ezt is:

Gyalogátkelőhelyen ütött el lányt egy autós Békéscsabán

  A férfi nem állt meg, elhajtott. Négyen utaztak vele, a nők először nem értették, …