2024. április 27., szombat
FONTOS

Baleset Békésen, lopás Körösladányban

Békésen, a Szánthó Albert utcában 2023. július 24-én 11 óra 20 perc körül egy kisteherautóval közlekedő férfi későn vette észre az előtte forgalmi okok miatt lassító személygépkocsit és hátulról nekiütközött.

A balesetben az első kocsiban ülő három utas könnyű sérüléseket szenvedett.

Gázolajat lopott egy férfi az egyik körösladányi telephelyről.

Átvágta a kerítést, majd az udvaron álló erőgépből leszivattyúzta az üzemanyagot. A telephely tulajdonosa 2023. július 24-én tett bejelentést a történtekről a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. A rendőrök azonnali adatgyűjtésbe kezdtek és pár óra alatt megtalálták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfit. Ellene lopás vétség gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Engedély nélküli járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök Szabadkígyóson és Battonyán is.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2023. július 24-én 14 óra 30 perc körül Szabadkígyóson ellenőriztek egy személygépkocsit vezető férfit, akinek nem volt vezetői engedélye. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei pedig 19 óra 50 perc körül Battonyán intézkedtek egy 18 éves fiatalemberrel szemben, akinek szintén úgy ült be a volán mögé, hogy vezetői engedélye soha nem volt. Ez utóbbi esetben ráadásul a kocsinak sem volt érvényes forgalmi engedélye, mert korábban kivonták a forgalomból.

A rendőrök mindkét férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …