2024. június 20., csütörtök
FONTOS

Elfogás Szabadkígyóson, közokirat-hamisítás gyanúja a gyulai határon

illusztráció

Békés vármegyében 2023. augusztus 9-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Nem állt meg a rendőröknek egy autós 2023. augusztus 9-én délelőtt Mezőkovácsháza külterületén.

Igazoltatni akarták, de a férfi gázt adott és Medgyesegyháza felé elhajtott. Több közlekedési szabályt megszegett, volt, ahol a kerékpárútra is felment. Szabadkígyóson egy szántóföldre hajtott, utasával együtt kiugrott az autóból és futva menekült. A rendőrök elfogták.

A 32 éves mezőtúri férfit nemrég, június elején járművezetés tiltott átengedése szabálysértés miatt a Szolnoki Járásbíróság három hónapra eltiltotta a járművezetéstől. Azért, mert az eltiltás hatálya alatt vezetett, büntetőeljárás indult ellene, és a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Gyulán, a közúti határátkelőhelyen 2023. augusztus 9-én 15 óra körül tehergépkocsival kilépésre jelentkezett egy grúz férfi.

Ellenőrzésekor a határrendészek megállapították, hogy a vezetői engedélye hamisítvány. Az iratot lefoglalták és a férfi ellen közokirat-hamisítás miatt büntetőfeljelentést tettek.

Nézze meg ezt is:

Hamis játékkonzolokat fogtak Gyulánál

  Több mint ezer hamis játékkonzollal pakolták plafonig azt a kamiont, amit a Nemzeti Adó- …