2024. április 27., szombat
FONTOS

Hét baleset, nyolc könnyű sérült Békésben

Békés vármegyében pénteken és szombaton kettő-kettő, vasárnap három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

A 47-es főúton, Csorvás külterületén 2023. augusztus 11-én 13 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi vezetője nem tartott kellő követési távolságot és nekiütközött az előtte fékező személygépkocsinak. A balesetnek az autó vezetője és utasa könnyebben megsérült.

Ugyanezen a napon 16 óra körül Szarvason, a Szentesi úton egy gyermek kiszaladt az útra és nekiment egy kerékpárosnak. A kislány könnyebben megsérült, a kerékpáros a gyanú szerint ittas volt.

Sarkadon, az Árpád fejedelem téren 2023. augusztus 12-én 9 óra 45 perkor elesett és könnyebben megsérült egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi.

Órákkal később, 17 óra előtt néhány perccel Köröstarcsán lesodródott az útról, szegélykőnek ütközött, elesett és könnyű sérülést szenvedett egy rolleres férfi.

Szarvason, a Kazinczy utca és a Damjanich utca kereszteződésében 2023. augusztus 13-án 6 óra 30 perc körül személygépkocsi kerékpárost sodort el. A biciklis férfi könnyű sérülést szenvedett.

Négy órával később Mezőkovácsháza külterületén letért az útról és fának ütközött egy személygépkocsi. A baleset valószínűleg azért történt, mert a jármű vezetője menet közben rosszul lett. A férfi feltehetően a betegsége, a rosszulléte miatt életét vesztette, a mellette ülő nő pedig a közlekedési balesetben könnyebben megsérült.

Végül 17 óra 15 perc körül Szabadkígyóson, az Ókígyósi úton letért az útról és árokba hajtott egy autós. A balesetben a jármű utasa sérült meg, de állapota nem súlyos.

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …