2024. június 24., hétfő
FONTOS

Halálos baleset Kevermesen

Békés vármegyében 2023. augusztus 16-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Szeberényi térnél, a kerékpárúton 18 óra körül egy elektromos rollerrel közlekedő lány, miközben előzte az előtte haladót, összeütközött egy neki szemből érkező kerékpárossal. A lány és a kerékpáros is megsérült, állapotuk nem súlyos.

Kevermesen, a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcában 20 óra 15 perc körül személygépkocsi gyalogost ütött el, a gyalogos férfi életét vesztette.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2023. augusztus 16-án őrizetbe vett egy férfit, mert előző nap egy üzletből ellopott egy mobiltelefont, illetve korábbi lopások miatt már több büntetőeljárás van ellene folyamatban.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának rendőrei 2023. augusztus 16-án elfogtak és előállítottak egy budapesti férfit, akinek a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja kérte az előállítását. A 42 éves férfit Gyulára, a Békés Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

Nézze meg ezt is:

Országosan ellenőrzik az egyenruhások a járművezetőket

A Magyar Rendőrség június 17. és 23. között az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának (ROADPOL) …