2024. április 27., szombat
FONTOS

Hét baleset, négy súlyos és három könnyű sérült

Békéscsaba külterületén, a 44-es számú főúton 2023. szeptember 8-án 14 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője hátulról nekiütközött az előtte forgalmi ok miatt lassító autónak, ami ettől nekicsapódott az előtte lévő kocsinak. A balesetnek egy könnyű sérültje van. Ugyanezen a napon 17 óra 30 perc körül Szarvas külterületén, féktávolságon belül egy őz ugrott ki az útra egy motoros elé. A motor ütközött az állattal, a jármű vezetője súlyosan megsérült.

Másnap 11 óra körül Békéscsaba Mezőmegyer városrészében elesett és súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett egy motorkerékpárral közlekedő férfi. Ezután, 17 óra 45 perc körül Gyula külterületén egy Elek irányába tartó személygépkocsi előzött egy kerékpárost, és eközben a kerékpárost férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, nekiesett az autó oldalának. A férfit súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők.

Szeghalmon, a Bocskai utcában 2023. szeptember 10-én 7 óra körül szegélynek ütközött, elesett és könnyebben megsérült egy segédmotorkerékpárral közlekedő nő. Ezen kívül ugyanezen a napon két másik baleset is történt.

Dobozon, a Faluhelyi utcán 15 óra után néhány perccel menet közben rosszul lett és elesett egy kerékpáros. A férfi könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Lencsési úton 17 óra 15 perc körül egy autós nem adott elsőbbséget egy motorosnak, ezért a motorosnak hirtelen fékeznie kellett. Ekkor azonban elvesztette az egyensúlyát, elesett és súlyos sérüléseket szenvedett.

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …