2024. május 3., péntek
FONTOS

Ütemterv szerint zajlanak a munkálatok a Gyulai Várfürdő területén

Kun Miklós ügyvezető kiemelte, most a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával megvalósuló projekt második üteménél tartanak.

A téli pihenő 180 négyzetméterrel bővül. A vendégek a nyári, kiemelt időszakra mindenképpen, de várhatóan már a tavasz végére birtokba vehetik az új területet. A főépület átalakítása mellett zajlik a volt reumatológiai épület integrációja. A gyógyászat már átköltözött a megújult épületbe.

Kun Miklós kiemelte, már a következő nagyobb felújítást készítik elő. A Lovarda utoljára 2004 újult meg, hamarosan komoly ráncfelvarrás vár az épületre. A belsőépítészeti átalakítások mellett a műszaki tartalom rekonstrukcióját tervezték be.

Az ügyvezető kiemelte, az évek során az Aquapalota, a volt reumatológiai épület, a főépület, az öltözők és a Lovarda belső tereinek megújításával új környezet várja a vendégeket. A jövőbeni tervek között szerepel a favázas épület és a kupolás wellness átalakítása és felújítása. Kun Miklós kiemelte, ezek olyan volumenű beruházások, melyeket saját erőből nem tudnak megvalósítani, így pályázati lehetőségekre várnak.

Nézze meg ezt is:

Szövődményszűrési lehetőség Békéscsabán

  A közelmúltban indult a Békés Vármegyei Központi Kórház gyermekdiabétesz gondozójában a cukorbeteg gyermekek szövődményszűrése. …