2024. február 28., szerda
FONTOS

Nyílt napot tartottak a GFE békéscsabai karán


Hétfőn tartották az idei beiskolázási időszak utolsó nyílt napját a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai campusán. A gazdasági karon ezúttal a levelezős képzések iránt volt magas az érdeklődés.

A közeledő felsőoktatási jelentkezési határidőig a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán az utolsó napokat is megragadják a továbbtanulást fontolgatók tájékoztatására. A hétfői nyílt napon érezhetően fokozott volt az érdeklődés, az érettségi előtt álló diákok mellett többen már a munka világából érkeztek. Nyári Csaba dékánhelyettes kiemelte, a résztvevők többsége már tudja, hogy a békéscsabai karon szeretne továbbtanulni.

Hosszú és rögös út vezet a diploma megszerzéséhez bármelyik felsőoktatási intézményben, így a békéscsabai karon is, fogalmazott Nyári Csaba. Fontos, hogy még a jelentkezési lapok beadása előtt tisztában legyenek az érdeklődők a képzés valamennyi részletével. A nyílt napok a személyes beszélgetésekre, kérdésfeltevésekre is alkalmat adnak.

Az utolsó nyílt nappal párhuzamosan hallgatói fórum is zajlott a gazdasági karon és a szorgalmi időszak is megkezdődött már. Akik részt vettek a hétfői programon, bepillantást kaphattak a békéscsabai campuson folyó pezsgő egyetemi életbe.

Nézze meg ezt is:

Párkapcsolati tréning Hegyi Barbarával és Seress Zoltánnal

  Napokkal ezelőtt nem lehetett már jegyet venni a Gyulai Várszínház péntek esti előadására. A …