2024. július 14., vasárnap
FONTOS

Szervizelés után folyt az üzemanyag egy autóból Gyulán

A kocsi vezetője, mikor megjelent az értesítés a hibáról a műszerfalon, leállította az autót egy parkolóban, lezárta és otthagyta.

Arról érkezett bejelentés a rendőrkapitányságra Gyulán 2024. február 5-én 20 óra 30 perc körül, hogy a Kossuth Lajos térnél és a Szent István utcán olaj került az útra. Úgy tűnt, végigment ott valami, amiből folyt az üzemanyag. A rendőrök kiderítették, hogy a Béke sugárút elején egy kamera felvette az autót. A videón látható, hogy ketten beleültek, elindultak, és valami folyt belőle. Eközben a városi utakat kezelő cég egyik szakembere intézte az aszfalt takarítását, és 21 óra 30 perc körül szólt a járőröknek, hogy az egyik parkolóban áll egy személykocsi, amelyikből folyik az üzemanyag, de nem ül benne senki. Kiderült, hogy ugyanazt az autót találta meg, amelyikről a rendőröknek kamerafelvételük volt.

A járőrpár a rendszám alapján azonosította a kocsi vezetőjét. A férfi már nem volt Gyulán, de rögtön visszaindult a városba, hogy rendezze a történteket. Elmondta, hogy aznap hozta el a szervizből az autót, majd amikor a műszerfalon megjelent a felirat, hogy azonnal le kell állítani, leparkolt vele, és egy munkatársával vitette tovább magát. Elmulasztotta jelezni a rendőrségnek vagy a közútkezelőnek, hogy beszennyezte az utat, és nem próbálta meg elintézni, hogy letakarítsák az aszfaltot.

A közelmúltban is történt hasonló eset Békés vármegyében, akkor a gázolajra eső esett, az út csúszóssá vált, és emiatt anyagi káros balesetek történtek. A Gyulai Rendőrkapitányság a mostani eset miatt is szabálysértési eljárást indított.

Nézze meg ezt is:

Pestises sertéseket szállított egy román férfi Békésben

  Megdöbbentő dologgal szembesültek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Békés vármegyében, …