2024. július 14., vasárnap
FONTOS

Nagy mennyiségű, vágott dohányt találtak a biharugrai határrendészek

 

Bucsán, egy vendéglátóhelyen 2024. február 10-én 23 óra körül egy férfi minden előzmény nélkül megütött egy másikat. A könnyű sérülést szenvedett vendég két nappal később tett bejelentést az esetről. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a 32 éves köröstarcsai férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Szeghalmon, 2024. február 12-én hajnalban egy nő parkolási vita miatt megrongálta, megkarcolta egy férfi autóját. A kocsiban több tízezer forint kár keletkezett, a nő ellen büntetőeljárás indult.

Nagy mennyiségű vágott dohányt találtak a Biharugra Határrendészeti Kirendeltség határrendészei egy férfi autójában. A kocsit 2024. február 12-én délelőtt közúti ellenőrzés közben állították le Nagygyanté külterületén. A több zsák, 130 kilogramm dohány a hátsó ülésen és a csomagtartóban volt. A rendőrök lefoglalták, átadták a Nemzeti Adó és Vámhivatalnak, ahol bűncselekmény gyanúja miatt feljelentést tettek.

A Szeghalmi Rendőrkapitányságon 2024. február 12-én gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit, mert még januárban betört egy vésztői házba és többek között gázpalackot, szőnyeget és láncfűrészt lopott onnan.

A Békési Rendőrkapitányság 2024. február 12-én őrizetbe vett egy nőt, mert a gyanú szerint zaklatta korábbi párját. Hirdetéseket jelentetett meg a férfi nevében, így a férfit naponta keresik telefonon idegenek. Emellett a nő különböző anyagokkal megtöltött üvegeket dobált be a házának az udvarár

Nézze meg ezt is:

Pestises sertéseket szállított egy román férfi Békésben

  Megdöbbentő dologgal szembesültek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Békés vármegyében, …