2024. július 20., szombat
FONTOS

Szerszámgépeket és italt lopott egy férfi egy családi házból Lőkösházán

Úgy tervezte, hogy csak a padláson néz szét mozdítható dolgok után, de miután leszakadt alatta a födém és beesett a szobába, onnan is elvitt mindent, amit értékesnek gondolt. A gyulai rendőrök rövid időn belül elfogták és eljárást indítottak ellene.

Egy lőkösházi családi ház padlásról akart elcsenni néhány mozdítható értéket egy férfi 2024. február 19-én a délelőtti órákban. Elmondása szerint bevett néhány szem nyugtatót, ivott rá egy kevés bort és ezután jött az ötlet, hogy elmegy lopni. Felmászott a padlásra és már éppen szét akart nézni, amikor leszakadt alatta a födém és ő beesett az egyik helyiségbe. Egy kisebb sérülése lett csupán, így azt gondolta, hogy ha már bejutott a házba szétnéz itt is. Közel 500 ezer forintnyi értéket pakolt össze. A csomagban voltak szerszámgépek és italok, de még sportcipő is. A férfi a lopásból szerzett értékek egy részét még aznap eladta, az italokat pedig megitta. Talán még ki sem ment belőle az alkohol hatása, amikor a rendőrök már kopogtattak az ajtaján.

A 37 éves helyi férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás ellene.

Nézze meg ezt is:

Álságos portékák Gyulánál

  Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) …