2024. április 29., hétfő
FONTOS

Nemzetközi, ifjúsági konferencián vett részt Szabó Enikő

Intenzív napok állnak a Mi egy Másért Egyesület mögött és a közeljövőben is legalább ilyen tempót terveznek, tájékoztatott Szabó Enikő szakmai vezető.

Túl egy nemzetközi ifjúsági konferencián, már javában zajlik a Hetedhét Játékváros szervezése.

A napokban tért haza a Mi egy Másért Egyesület szakmai vezetője egy Brüsszelben rendezett, Európai Ifjúsági Konferenciáról. A nemzetközi fórumon a helyi ifjúsági munkáról és a települési demokráciáról esett szó, több mint négyszáz szakember részvételével. Szabó Enikő hangsúlyozta, a négynapos programon a jó-gyakorlatok megismerése és a tapasztalatszerzés kiemelten hasznos volt. Az is fontos hozadéka volt a konferenciának, hogy nemzetközi szinten is képet kaphatott az ifjúságot érintő problémák különböző kezeléséről.

Inspirációnak is kiváló volt a brüsszeli konferencia, számos jó ötletet sikerült meríteni az ott tartózkodás során, fogalmazott Szabó Enikő. Abban is megerősítést kapott a szakmai vezető, hogy a Játékváros idei tematikája – a játék maga -, nemzetközi szinten is megállja a helyét.

A hétköznapokban a Mi egy Másért Egyesület a városi diákönkormányzattal közös pályázaton dolgozik, mellette a kortárssegítők bevonásával új területeket is megcéloznak.

Nézze meg ezt is:

Szintézis: B. Jász Jolán képeiből nyílt tárlat a Kohán képtárban

  B. Jász Jolán Szintézis című kiállítását Bagyinszki Zoltán fotográfus nyitotta meg, aki a művész-tanárt …