2024. április 22., hétfő
FONTOS

Őrizetbe vétel, körözött férfi elfogása, lopás és garázdaság Békésben

Két embert vett őrizetbe az elmúlt hétvégén a rendőrség engedély nélküli vezetés miatt Békés vármegyében. Egyiküket 2024. március 8-án éjfél előtt Békéscsabán, a Mokos József utcában állították le, ő személygépkocsit vezetett.

Másnap délután Gyomaendrődön, egy kistraktor kanyarodás közben nekiütközött egy személyautó hátuljának. A balesetben senki nem sérült meg, de a traktor vezetőjéről is kiderült, hogy nincs jogosítványa. Mindkettőjük ellen szabálysértési eljárás indult, és a rendőrök bíróság elé állítják őket.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2024. március 8-án elfogtak egy gyomaendrődi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja magánlaksértés miatt elfogatóparancsot adott ki. A 32 éves férfit a Békés Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Lovat loptak egy férfitől 2024. március 8-áról 9-ére Gyulán. A kancát kivezették az udvarából és lószállítóval vitték el. A bűncselekményt a gyanú szerint egy férfi és egy nő követte el, mindketten körösladányiak. A Gyulai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellenük. A lovat Csökmőn találták meg, a rendőrök lefoglalták és a tulajdonos visszakapta.

Négy helyen volt szükség garázdaság miatt rendőri intézkedésre 2024. március 9-én, Békés vármegyében.

Hajnalban Békéscsabán, egy szórakozóhely előtt keveredett szóváltásba egy férfi egy társasággal és a vita közben megütötték őt. Délután Körösnagyharsányban, a Dózsa György utcában egy férfi lefejelte és megpofozta ismerősét. Este 7 óra körül Magyarbánhegyesen, a vasútállomás előtt egy korábbi nézeteltérés miatt veszett össze két férfit, és a szóváltás tettlegességig fajult. Vésztőn, egy söröző előtt pedig valamivel éjfél előtt két társaság tagjai dulakodtak, kiabáltak, verekedtek. A rendőrség mindhárom esetben büntetőeljárást indított és vizsgálja a konfliktusok körülményeit, az azokban résztvevők felelősségét.

Nézze meg ezt is:

Hiányzó pótkerekek

  Egy rutinellenőrzésen buktak le a magyar autósok, akiknek járműveit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal …