2024. április 27., szombat
FONTOS

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment be és lámpákat, elektromos fúrógépeket pakolt össze. A szomszéd meglátta és hívta a ház tulajdonosának a fiát, aki rögtön telefonált a rendőrségre. A férfit így még a házban elfogták, tettéért büntetőeljárásban kell felelnie.

Lépcsőházban hangoskodott, garázdálkodott egy férfi 2024. március 18-án, délután Békéscsabán. Egy Lencsési úti társasházban ittasan megjelent a testvérénél, a lakása ajtaja előtt kiabált, majd berúgta az ajtót és bántalmazta öccsét. A rendőrök előállították, büntetőeljárást indítottak ellene és ideiglenes megelőző távoltartó határozatban megtiltották neki, hogy a testvérét felkeresse.

Fizetés nélkül akart távozni egy kunágotai férfi egy boltból 2024. március 18-án, Békésen. Egy több mint ötezer forint értékű árut nem akart kifizetni, a pénztáros azonban észrevette, mire készül és kijáratnál feltartóztatták. A férfit a Békési Rendőrkapitányság lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …