2024. április 30., kedd
FONTOS

Zsinórban negyedjére lettek elsők

 

Egymás után a negyedik alkalommal is az első helyezést érte el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az Országos Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységek (MEKTA) kombinált szituációs lő- és intézkedéstaktikai versenyén.

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2020. augusztus 25-én és 26-án Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Szolnokon rendezte meg a VI. Országos Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységek (MEKTA) kombinált szituációs lő- és intézkedéstaktikai versenyét.

A szakmai eseményen 15 megye csapata vett részt, akik között ott voltak a címvédők, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei is. A versenyzőknek egy 24 órás megmérettetés kilenc állomásán kellett helytállniuk. A lövészeten nyújtott és az erőnléti feladatok terén mutatott teljesítményükért különdíjat vehettek át a Békés megyei rendőrök. A magas színvonalon megrendezett verseny a rendőrök fizikai állóképességét, erőnlétét és elméleti tudását is igénybe vette.

A Névery Gyula r. törzsőrmester, Körömi Ferenc r. törzsőrmester, Baukó Balázs r. törzsőrmester, Lukoviczki Szilárd r. főtörzsőrmester, Vidovenyecz Attila r. őrmester és Göblyös Sándor r. százados, csapatvezető alkotta Békés megyei alakulat ismét az első helyen végzett, így már zsinórban a negyedik alkalommal nyerték meg a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységek országos versenyét.

Nézze meg ezt is:

Egy kattintás, 36 millió forint veszteség

Értékes ügyfél megszólítással kezdődő ímélt kapott egy könyvelő Békés vármegyében. Azt kérték tőle, hogy erősítse …