2024. április 26., péntek
FONTOS

Rablás Mezőhegyesen

A bejelentést követően rövid időn belül elfogták a gyanúsítottat. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság Mezőhegyesi Rendőrőrsére 2011. szeptember 28-án bejelentést tett egy 16 éves csanádpalotai fiatalember arról, hogy ismeretlen tettes 2011. szeptember 24-én az éjszakai órákban a Mezőhegyesen található MSE sportpálya előtti utcarészen bántalmazta, zsebeit kiforgatta és a nála lévő készpénzét elvette.

Ezen kívül az elkövető a sértett arcán egy égő cigarettavéget is elnyomott, ennek hatására a sértett további aprópénzt adott át az őt bántalmazó ismeretlennek.
A fiatalember a rendelkezésre álló orvosi iratok alapján nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

A feljelentést követően a rendőrőrs állománya, illetőleg a rendőrkapitányság bűnügyi osztálya azonnal intézkedett, még a bejelentést követő éjszaka azonosították a rablás bűntett elkövetésével gyanúsítható 16 éves mezőhegyesi fiatalembert.

A gyanúsított kihallgatása megtörtént, majd a rendőrkapitányság bűnügyi osztálya elrendelte őrizetbe vételét, és kezdeményezte az illetékes ügyészség felé előzetes letartóztatásának indítványozását.

Az ügyben eljáró Gyulai Városi Ügyészség az előzetes letartóztatásra irányuló előterjesztést nem tartotta indokoltnak, így a gyanúsított szabadlábon védekezik.

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …