2024. április 26., péntek
FONTOS

Többször lopott, a gyulai rendőrök fogták el

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki Domaszéken egy tanyából, Eleken és Kétegyházán lakóházakból lopott. Ismerősétől is elvett több dolgot és egy nő kerékpárját is elvitte.

 

Lopásokkal gyanúsítható férfit vett őrizetbe a Gyulai Rendőrkapitányság. A 20 éves H. Ádám 2017. szeptember 19-én, 13 óra körül átmászott egy eleki ház kerítésén és a nyitva hagyott ajtón bement az épületbe. A rendőrök négy órán belül elfogták és megtalálták nála a házból elhozott dolgot, amit visszaadnak a tulajdonosnak. A férfi a gyanú szerint az elmúlt napokban egy kétegyházi házból is lopott. Ott betörte a bezárt bejárati ajtó üvegét és úgy jutott be a lakásba. Ezen kívül 2017. szeptember 10-én, egy domaszéki tanya garázsából elvitt egy csiszológépet.

Az elmúlt hétvégén, 2017. szeptember 16-án is előállították a rendőrök, mert Kétegyházán, egy üzlet elől ellopta egy nő kerékpárját és meglopta ismerősét. Emellett a gyanú szerint két hónappal ezelőtt, 2017. július 20-án, Eleken, egy házból elvitt egy mobiltelefont.

A Gyulai Rendőrkapitányság a 20 éves H. Ádámot lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette. A nyomozók vizsgálják, hogy gyanúsítható-e további bűncselekmények elkövetésével.

Nézze meg ezt is:

Májusban ismét Gyula ad otthont a Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúrának

  A világ tűzoltóinak legnagyobb baráti találkozója, a Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúra helyszíne 1993 és 2009 …