2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyulai fiú lopott Békéscsabán

Számítástechnikai eszközöket és fülhallgatót lopott egy fiatalkorú fiú Békéscsabán, az egyik műszaki áruházból. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Lopásról érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. január 11-én 13 óra 30 perc körül.

Az egyik békéscsabai műszaki áruház biztonsági őre kért intézkedést, mert tetten ért egy 17 éves fiút, miközben fizetés nélkül akart elvinni az üzletből egy számítástechnikai eszközt. A termékről késsel levágta az áruvédelmi eszközt és a dobozt elrejtette a pulóvere alá. Kifelé menet azonban az őr megállította és megtalálta nála a műszaki cikket.  Kiderült, hogy a fiatal korábban is követett már el hasonló bűncselekményeket.

Előző nap is járt az áruházban, akkor egy fülhallgatót vitt el fizetés nélkül, egy hónappal korábban pedig egy számítógépes egeret lopott el. A fiú elmondta, hogy a termékek nagyon tetszettek neki, de egyikre sem volt pénze, ezért döntött úgy, hogy ellopja azokat.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 17 éves gyulai fiatal ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait továbbította az ügyészségre.

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …