2021. március 7., vasárnap
FONTOS

Eljárás két ittas vezetővel szemben

Két autós ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Gyulán. Mindkét járművezető a gyanú szerint ittas állapotban közlekedett.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei május 26-án és június 1-jén is előállítottak egy-egy autóst, mert a szonda alkoholfogyasztást jelzett náluk. A májusi ellenőrzéskor a rendőrjárőrök Gyulán, a Kulcs utcában állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit, akinél a szonda pozitív értéket mutatott. Júniusban pedig a gyulai közúti határátkelőhelyen autóval belépésre jelentkező román férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések is igazolták azt, hogy mindkét férfi ittasan vezetett. A rendőrség a két férfi ellen ittas járművezetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Gyulai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és mindkét ügy iratait 2019. június 19-én átadta az ügyészségnek.

Nézze meg ezt is:

Fennakadt Gyulánál a túlterhelt vontatvány

  Két személygépkocsit szállított egy utánfutón egy román rendszámú terepjáró vezetője. A gyulai közúti határátkelőhelyen …