2024. április 26., péntek
FONTOS

Baleset, lopás és előállítás

a kép illusztráció

Doboz külterületén, 2019. november 27-én 5 óra 45 perc körül egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd lement az útról. A balesetben a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. A történtek okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Lopás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy csanádapácai fiatalt 2019. november 27 -én 11 óra előtt néhány perccel Békéscsabán, az egyik áruházból. A 15 éves fiú egy hangfalat akart ellopni úgy, hogy eltávolította róla az áruvédelmi eszközt. A biztonsági szolgálat munkatársai a fiatalt tetten érték és értesítették a rendőrséget. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a fiú ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. november 27-én előállítottak két férfit, mert korábban egy harmadik társukkal bementek egy tótkomlósi ház udvarára és bántalmazták a ház tulajdonosát. A két férfi ellen a rendőrség magánlaksértés és könnyű testi sértés miatt folytat büntetőeljárást.

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …