2024. június 19., szerda
FONTOS

Kék hírek Békés megyéből

Békés megyében 2020. szeptember 26-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

 

Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Tulipán utca találkozásánál 9 óra 45 perc körül egy elektromos kerékpáros férfi a piros jelzés ellenére behajtott a kereszteződésbe, és összeütközött egy szabályosan közlekedő személygépkocsival.

A mentők a 74 éves férfit, aki a gyanú szerint ittasan biciklizett, súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Pár perccel később szintén Békéscsabán, a Gyulai úton két személyautó ütközött össze, az egyik jármű utasa könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. szeptember 26-án 23 óra 15 perc körül Békésen, a Szigetvári utcában.

Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda.

Az autóst a rendőrjárőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért elvették a vezetői engedélyét, és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy férfinél 2020. szeptember 26-án Tótkomlóson.

Az Orosházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el, és a lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Nézze meg ezt is:

Erőszakos szőnyegárus fenyegetett meg és rabolt ki egy idős nőt Gyulán

Az emellett még több bűncselekménnyel gyanúsítható román állampolgárt hetekkel később fogták el, amikor újra Magyarországra …