2023. március 29., szerda
FONTOS

Újraélesztés Eleken rendőri közreműködéssel

rendőrség

Járókelők állítottak meg járőröző rendőröket Eleken, mert eszméletlenül feküdt egy padon egy férfi.

A mentők is hamar megérkeztek, a férfit, miután sikerült újraéleszteni, kórházba vitték. Az egyik rendőr nem először került ilyen helyzetbe, korábban is nyújtott már elsősegélyt.

Eleken 2021. április 30-án 8 óra után néhány perccel járókelők állították meg a Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség járőröző határrendészeit. Egy férfi eszméletlenül feküdt egy padon, mentőt hívtak hozzá és kérték a rendőröket, hogy amíg a mentők megérkeznek, segítsenek. A két főtörzsőrmester és a velük szolgálatot teljesítő rendőr tanuló követték a mentők diszpécserének utasításait. Egyikük a mellkaskompressziót is megkezdte, majd a ballonos befúvásban segített a mentőknek. A férfit sikerült újraéleszteni, kórházba vitték.

A mellkaskompressziót végző rendőrnő már nem először került hasonló helyzetbe, 2019 októberében Lőkösházán nyújtott elsősegélyt egy háza udvarán balesetet szenvedett férfinek.

Nézze meg ezt is:

Baleset Gyulán, Békéscsabán, Szarvason

Békés vármegyében 2023. március 23-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a …