2023. március 28., kedd
FONTOS

Baleset Szeghalmon, ittas vezetők megyeszerte

Szeghalmon balesetnél helyszíneltek, Medgyesegyházán, Békésszentandráson, Gyulán és Békéscsabán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Szeghalom külterületén 2021. augusztus 26-án 6 óra 45 perc körül összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi. Utóbbi járműben ketten könnyű sérülést szenvedtek.

A baleset okát és körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Békés megyében 2021. augusztus 26-án négy helyen intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt a rendőrök.

Először Medgyesegyházán, a Luther utcában 8 óra körül egy személygépkocsi vezetőjénél mutatott ittasságot az alkoholszonda.

Ezután Békésszentandráson, a Szent András utcában 11 óra 15 perc körül szintén egy személyautó vezetőjénél állapították meg a rendőrök, hogy ittasan közlekedett.

A harmadik esetben pedig a gyulai közúti határátkelőhelyen 12 óra körül egy belépésre jelentkező román állampolgárságú teherautóst állítottak meg a rendőrök, akinél szintén alkoholfogyasztást jelzett a szonda.

Végül 0 óra körül Békéscsabán, a Gyulai útról állítottak elő a rendőrjárőrök egy tehergépkocsival közlekedő férfit. A helyszíni szondáztatás adatai nála is alkoholfogyasztásra utaltak. A további légalkoholmérések eredményei pedig mindegyik járművezetőnél megerősítették azt, hogy ittasan közlekedtek. Ezért a rendőrök elvették a jogosítványukat és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

 

Nézze meg ezt is:

Baleset Orosházán, Tarhoson és Szeghalmon

Orosházán, a Könd utcában 2023. március 21-én 10 óra 30 perc körül egy kerékpárral közlekedő …