2022. augusztus 17., szerda
FONTOS

Négy településen intézkedtek a rendőrök

rendőrség

Gerendáson, egy tanyában 2021. szeptember 4-én 2 óra körül egy férfi bántalmazta az élettársát. A nő könnyű sérüléseket szenvedett, az 55 éves férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Sarkadon, a Márky Sándor utcából 2021. szeptember 4-én 7 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban eltiltották a járművezetéstől. Az 57 éves sarkadi férfi ellen büntetőeljárás indult, a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

Békéscsabán, az Áchim L. András utcában, egy borozó előtt 2021. szeptember 4-én 18 óra körül egy férfi megütötte korábbi párját, mert sértegette a jelenlegi élettársát. A bántalmazott nő elesett és könnyebben megsérült. A férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult ellene.

Mezőberényben, 2021. szeptember 4-én 21 óra 30 perc körül egy férfi bement egy vendéglőbe, ahol éppen lakodalom volt. Leült egy asztalhoz, majd miután felszólították, hogy távozzon, az asztalról elvett egy mobiltelefont és magával vitte. A rendőrök a férfit előállították és elszámoltatták. Először tagadta, de végül elismerte, hogy ellopta a telefont, amit a rendőrök lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak. A 28 éves mezőberényi férfit a Békési Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésével gyanúsítja

Nézze meg ezt is:

Ittasan hajtott neki a gázcsapnak egy magyarbánhegyesi férfi

A gyanú szerint ittasan vezetett egy férfi, úgy ment neki kocsijával egy gázcsapnak Magyarbánhegyesen. A …