2023. március 24., péntek
FONTOS

Lezárt ügy: ittas sofőr a Béke sugárúton

a kép illusztráció

Egy sört akart meginni ismerősével az egyik kocsmában Gyulán, de végül kettőt fogyasztott el, majd autóval akart hazáig menni egy helyi férfi. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 33 éves férfit. Munkából ment haza autójával, de előtte bement egy kocsmába, ahol összetalálkozott egyik ismerősével. Egy sört akart meginni, végül kettő lett belőle. Úgy döntött, hogy már nincs messze a lakásától, nem hagyja ott a járművet. A rendőrjárőrök 2021. október 22-én 20 óra 30 perc körül Gyulán, a Béke sugárúton állították le. A gyulai járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda, ezért a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol a további légalkoholmérések is igazolták azt, hogy ittasan vezetett. Elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. december 1-jén továbbította az ügyészségre.

Nézze meg ezt is:

A szélvédőn kötött ki a Henyei úti sorompó rúdja

A tilos jelzés ellenére hajtott be egy vasúti átjáróba egy autós Gyulán. A sorompó rácsukódott …