2024. július 14., vasárnap
FONTOS

Hat nap alatt meglett a Sarkadon ellopott Tornádó

a kép illusztráció

Elektromos kerékpárt loptak el egy ház udvaráról Sarkadon. A Tornádó márkájú járgányt két férfi vitte el. A rendőrök megtalálták őket, a kerékpárt a tulajdonosa visszakapta, az ügy iratai pedig az ügyészségre kerültek.

Eltűnt egy több tízezer forint értékű elektromos kerékpár 2021. november 4-én éjjel egy sarkadi ház udvaráról.

Az utcakapu ugyan zárva volt, de belülről benne volt a kulcs. Erre hamar felfigyelt a két férfi, akik eladható dolgot kerestek. Egyikük úgy gondolta, hogy az akkumulátorban jó pénz lehet, azt el tudná adni, ezért sógorát megkérte rá, hogy menjen be a bicikliért. Ő közben az utcán figyelt, nehogy lebukjanak. El tudták vinni a kerékpárt, de csak alig egy hétig gondolhatták, hogy ezt megúszták, a rendőrök ugyanis hat nap alatt azonosították és elfogták őket. A kerékpárból az akkumulátort egyikük eladta, majd a biciklit az udvarában tárolta.

A rendőrök mindkettőt lefoglalták és az elektromos kerékpárt sértetlenül visszaadták a tulajdonosnak. A sógorok ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság lopás vétség miatt büntetőeljárást indított.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2022. január 21-én továbbították az ügyészségre.

Nézze meg ezt is:

Pestises sertéseket szállított egy román férfi Békésben

  Megdöbbentő dologgal szembesültek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Békés vármegyében, …