2022. szeptember 24., szombat
FONTOS

Baleset és ittas vezetés Békés megyében

Kaszaperen balesetnél helyszíneltek, Battonyán és Békéscsabán ittas járművezetés gyanúja miatt, Csanádapácán körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Kaszaperen, 2022. május 6-án 21 óra 45 perc körül letért az útról és fának ütközött egy személygépkocsi. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

A baleset okát és körülményeit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. május 6-án 19 óra 30 perc körül Battonyán, a Szalai utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett.

Ezért a 68 éves battonyai férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre.

Egy órával később Békéscsabán, a Baross utcából állítottak elő a rendőrök szintén egy autóst, mert nála is alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A Békéscsabai Rendőrkapitányságon végzett további két légalkoholmérés is megerősítette azt, hogy a 63 éves békéscsabai férfi ittasan vezetett.

A rendőrök mindkét esetben elvették a járművezetők jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2022. május 6-án 23 óra 45 perc körül Csanádapácán elfogtak egy gyömrői férfit, aki ellen a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 24 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Nézze meg ezt is:

Másnap megtalálták a Gyulán ellopott kerékpárt

Lezárt kerékpárt lopott el egy férfi Gyulán, egy kerékpártárolóból. Az ügyről napokkal később értesítették a …