2022. szeptember 24., szombat
FONTOS

Két baleset és garázdaság Békéscsabán

Békés megyében 2022. május 10-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsaba külterületén, a Dobozi úton, 12 óra 45 perc körül egy kisteherautó hátulról nekiütközött egy előtte forgalmi okból megálló személygépkocsinak. Az elől haladó autóban utazó nő súlyosan megsérült.

Békéscsaba és Doboz között, a Gerla közelében lévő kereszteződésnél egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak és összeütköztek. A balesetben az egyik autó vezetője és két utasa könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, az Árpád soron, 2022. május 10-én délelőtt többen összeszólalkoztak. A szóváltás tettlegességig fajult, egy férfi könnyebben megsérült. A konfliktusban résztvevő családok tagjai órákkal később Békéscsabán, a Szabadság téren is hangoskodtak, a gyanú szerint egy férfi meg is ütött egy másikat. A történtek kapcsán a Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság és könnyű testi sértés vétségek gyanúja miatt indított nyomozást és a rendőrök négy férfit gyanúsítottként kihallgattak.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. május 10-én elfogtak egy szarvasi férfit, aki ellen a Mezőtúri Rendőrkapitányság lopás miatt elrendelte a körözését. A 23 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

Nézze meg ezt is:

Másnap megtalálták a Gyulán ellopott kerékpárt

Lezárt kerékpárt lopott el egy férfi Gyulán, egy kerékpártárolóból. Az ügyről napokkal később értesítették a …