2024. május 28., kedd
FONTOS

Két esetben intézkedtek a rendőrök Vésztőn

Békés megyében 2022. november 5-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Vésztő külterületén 2022. november 5-én 11 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, de az egyik autósnál  alufóliába csomagolva kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak a rendőrök. Ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A 28 éves gyomaendrődi férfinál a drogteszt pozitív értéket jelzett.  A Szeghalmi Rendőrkapitányságon új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indult büntetőeljárás a férfi ellen. A nyomozók a lefoglalt növényi törmeléket igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2022. november 5-én 19 óra 15 perc körül elfogtak a lakásán egy vésztői férfit, aki ellen lopás miatt a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 30 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték

Nézze meg ezt is:

Gyalogátkelőhelyen ütött el lányt egy autós Békéscsabán

  A férfi nem állt meg, elhajtott. Négyen utaztak vele, a nők először nem értették, …