2024. április 20., szombat
FONTOS

Országos elismerésben részesült Bárdos Benjamin békéscsabai nyomozó

 

Rangos szakmai elismerést kapott 2022. december 12-én, Budapesten Bárdos Benjamin r. zászlós, a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozója.

Kimagasló szakmai tevékenységéért a Rendőrségi Igazgatási Központban megtartott ünnepségen dr. Töreki Sándor r. vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes jutalomban részesítette. A zászlós 2003 óta rendőr, hivatásos szolgálatát a Békéscsabai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályán kezdte járőrként. Később körzeti megbízott, majd 2014-ben nyomozó lett, főként kábítószerekkel kapcsolatos bűncselekmények felderítését végzi. Elhivatott szakmai munkájának köszönhetően az elmúlt időszakban több nyomozás során sikerült nagyobb mennyiségű kábítószert lefoglalni és a fogyasztók mellett terjesztőket is eljárás alá vonni.

Emellett a körözési tevékenységet is kiemelkedően végzi, valamint a Békéscsabai Rendőrkapitányságon ő látja el a kapcsolattartói feladatokat is a városban működő szurkolói csoportokkal. Kiváló spotter, ezt az is mutatja, hogy a magyar rendőrség többször is delegálta már nemzetközi labdarúgó tornákra.

Nézze meg ezt is:

Helyszíni szemle miatt lezárják a Sarkad és Gyula közötti útszakaszt

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. április 19-én, pénteken 10 óra és 11 óra 30 perc között …