2024. április 13., szombat
FONTOS

Baleset Békéscsabán és Szarvason, őrizetbe vétel Békéscsabán

Békés vármegyében 2023. június 12-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Lencsési úton 11 óra 30 perc körül egy kerékpáros balra kanyarodott úgy, hogy őt közben már előzte egy másik biciklis. Nem ütköztek össze, de a kanyarodó nő megijedt, elesett és súlyosan megsérült.

Szarvason, az Arborétum utca és a 44.es főút kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy motorkerékpárosnak, ezért érintőlegesen összeütköztek. A motort vezető férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. Békéscsaba belvárosában délután fél 2 körül tolató személygépkocsi gyalogost ütött el, a férfi könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Németh Lajos utcában 2023. június 13-án 9 óra 30 perc körül egy személygépkocsit vezető férfival szemben intézkedtek a rendőrök. A férfi annak ellenére vett részt a közúti forgalomban, hogy a Sarkadi

Rendőrkapitányság jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. A férfit őrizetbe vették és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

 

 

Nézze meg ezt is:

Ittasan vezetett egy lengyel sofőr a gyulai határon

A gyulai közúti határátkelőhelyen 2024. április 4-én dél körül belépésre jelentkezett egy lengyel kamionos. A …