2024. április 29., hétfő
FONTOS

Baleset Gyulán, ittas sofőr az M44-esen

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Gyulán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés az M44-es autóúton és egy nemzetközi elfogatóparancs alapján történt őrizetbe vétel.

Gyulán, a Várkert utcában 2023. június 15-én 9 óra után néhány perccel egy parkolóból kitolató személygépkocsi összeütközött a mögötte kerékpározó nővel. A nő elesett, de úgy tűnt, hogy nem sérült meg, ezért az autóssal megadták egymásnak az adataikat és elmentek a helyszínről. Nem sokkal később azonban a kerékpáros fájdalmai miatt orvosi ellátásra jelentkezett, ezért a rendőrök felvették a kapcsolatot a személygépkocsi-vezetővel, hogy tisztázzák a baleset körülményeit. Az elsődleges információk szerint a nő sérülése nem súlyos.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának rendőrei 2023. június 15-én délelőtt az M44-esen leállítottak egy pótkocsis traktort. A lassújárművel nem lehetett volna felhajtani az autóútra, ráadásul a traktor vezetőjénél ittasságot jelzett az alkoholszonda. A férfit a rendőrök előállították, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. június 15-én elfogtak egy körösújfalui férfi, aki ellen nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben. A román bíróság ugyanis korábban csalás és közokirat hamisítás miatt letöltendő szabadságvesztésre ítélte, de a büntetése letöltését nem kezdte meg. A férfit a rendőrök őrizetbe vették.

Nézze meg ezt is:

Egy kattintás, 36 millió forint veszteség

Értékes ügyfél megszólítással kezdődő ímélt kapott egy könyvelő Békés vármegyében. Azt kérték tőle, hogy erősítse …