2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Baleset Békéscsabán, ittas vezetés gyanúja és lopás Orosházán

Békéscsabán, a Baross utcán 2023. június 29-én 21 óra 15 perc körül egy biciklis nő, aki a Luther utcai kereszteződésben kerékpáros átvezetésen hajtott át az úttesten, nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak. Összeütköztek és a nő könnyű sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök 2023. június 29-én délelőtt egy férfit Orosháza külterületéről. Mezőgazdasági vontatót vezetett, amikor igazoltatták és az alkoholszonda ittasságot jelzett nála. A rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene, és mivel a jogosítványát nem tartotta magánál, nem tudták a helyszínen elvenni tőle, a járási hivatalnál kezdeményezik a vezetési jogosultságának szüneteltetését.

Orosházán, az Avar utcában 2023. június 29-én 20 óra körül egy férfi kivette egy 14 éves fiú kezéből a telefonját és elvitte. A rendőrök a történtekről érkezett bejelentés után rövid időn belül azonosították és éjjel elő is állították a lopással gyanúsítható 18 éves orosházi fiatalembert.

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …