2024. április 27., szombat
FONTOS

Négy baleset, két ittas járművezetés

Békés vármegyében 2023. augusztus 4-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Vésztőn, a Kossuth Lajos utcai körforgalomban 10 óra körül egy lassújárműről leborult a rakomány és leesett a szabálytalanul szállított utas. A férfi súlyos sérülést szenvedett. Gyomaendrődön, az Ipartelep utcában 12 óra előtt néhány perccel elesett egy kerékpáros gyermek, a 13 éves fiú könnyebben megsérült.

Egy órával később Békéscsabán, a Gyulai úton egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy neki szemből érkező autóval, majd tovább sodródott, és nekiment az előtte forgalmi okból megálló kocsinak. A balesetnek két könnyű sérültje van.

Csanádapáca külterületén 19 óra körül személygépkocsi segédmotor-kerékpárral ütközött, a motoros férfi súlyosan megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök 2023. augusztus 4-én két férfit.

Egyikük 9 óra 30 perc körül teherautóval Bucsa felől Füzesgyarmat irányába tartott, amikor letért az útról és több fának nekiütközött. A szeghalmi férfi nem sérült meg, a szonda azonban alkoholfogyasztást jelzett nála.

A másik férfi Medgyesegyházán, a Rákóczi utcában autózott, amikor leállították, megszondáztatták, és miután a légalkoholmérés eredménye pozitív lett, feljelentették.

 

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …