2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Baleset Gyomaendrődön, őrizetbe vétel Békéscsabán

 

 

Gyomaendrődön, a 46-os és a 44-es főút kereszteződésénél 2023. augusztus 17-én 7 óra 45 perc körül villanyoszlopnak ütközött egy utánfutós személygépkocsi.

Az autót egy férfi vezette, aki fáradt volt, valószínűleg elaludt a volán mögött, ezért történt meg a baleset, amely könnyű sérüléssel végződött.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2023. augusztus 18-án szabálysértési őrizetbe vett egy 52 éves békéscsabai férfit, mert segédmotoros kerékpárral közlekedett úgy, hogy nincs érvényes vezetői engedélye. A rendőrök a Kisszik utcában igazoltatták és a szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2023. augusztus 18-án 0 óra 30 perc körül Pusztaföldvárról. Személygépkocsival közlekedett és a szonda ittasságot jelzett nála. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Nézze meg ezt is:

Kék hírek Békés vármegyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. április 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. Személygépkocsit vezetett, amikor Dobozon, …