2024. június 16., vasárnap
FONTOS

Rablás és lopások gyanúsítottjait fogták el a rendőrök

Ismerősei raboltak ki egy férfit 2023. november 2-án este Békésen. Együtt italoztak, majd azzal váltak el, hogy kicsit később máshol újra találkoznak. Ekkor hárman rátámadtak a férfire, megütötték, megrúgták, elvették a telefonját és a pénzét. A Békési Rendőrkapitányság a 19 és 21 éves fiatalok ellen rablás bűntett miatt eljárást indított.

Nagyszénáson, egy bolt előtti kerékpárolónál 2023. november 2-án reggel egy letámasztott bicikli kosarából egy férfi ellopott egy övtáskát. A táskában benne volt a tulajdonos mobiltelefonja és egyéb személyes dolgai. A rendőrök rövid idő alatt elfogták a férfit és visszaadták a meglopott embernek a dolgait.

A Sarkadi Rendőrkapitányság 2023. november 2-án őrizetbe vett egy kevermesi férfit, mert előző éjjel egy kötegyáni ház udvaráról ellopott egy kerékpárt. A kapu csukva volt, de nem zárták be, így tudott bemenni az udvarra. A biciklit a rendőrök lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak.

Nézze meg ezt is:

Emberölés Mezőberényben

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. június 7-én fél 12 előtt néhány perccel érkezett …