2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Rongálás Békéscsabán, őrizetbe vétel Békésen, elfogás Orosházán

Két parkoló autót is megrongált egy férfi 2023. november 21-én 3 óra 20 perc körül Békéscsabán, a Bartók Béla úton. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és rongálás vétség gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2023. november 21-én 12 óra 30 perc körül egy személygépkocsit vezető férfit ellenőriztek Békésen, a Kossuth Lajos utcában. A férfi annak ellenére közlekedett, hogy nem volt érvényes vezetői engedélye, mert korábban bevonták tőle. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vették és gyorsított eljárásban három napon belül bíróság elé állíthatják.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. november 21-én elfogtak egy férfit, mert a gyanú szerint elvette egy másik férfi pénzét. Azzal lépett oda hozzá, hogy vegyen tőle újságot, majd benyúlt a táskájába, kivette a pénztárcáját, abból pedig a pénzét. Ezután arra utasította, hogy vegyen le még pénzt a bankkártyáról, de a férfi erre nem volt hajlandó és segítséget kért. A rendőrök alig tíz perc alatt elfogták a férfit, előállították a rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették és kifosztás bűntett gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

 

Nézze meg ezt is:

Köztéri szemeteseket rongált meg és parkoló kocsikat karcolt össze egy férfi Gyulán

  A rendőrök a bejelentés után a helyszín közelében elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. Több …